bidepa-paza-pregatire
PREGATIRE SI CERTIFICARE

PREGATIRE SI CERTIFICARE


BIDEPA a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, sistemul de management de securitate si sanatate in munca OHSAS 18001:2007 sistemul de management al mediului ISO 14001:2005, precum si ISO 27001 - sistemul de management al securitatii informatiei un aspect foarte important pentru firmele de protectie si paza.

Programul de implementare a calitatii este un proces activ si continuu, care include o relatie permanenta cu clientii, astfel incat toate activitatile sa fie in beneficiul direct al acestora.

Serviciul Roman de Informatii si Ministerul Apararii Nationale au autorizat BIDEPA ca si operator in programul pentru protectia scurgerii de informatii clasificate.

BIDEPA este autorizata si licentiata de Politia Romana sa desfasoare activitati de consultanta si de paza, escorta VIP, monitorizare, interventie, proiectare si instalare a sistemelor de securitate.

Personalul BIDEPA poarta o uniforma specifica, autorizata de Politia Romana si la cererea clientilor sai, este abilitat sa utilizeze arme de foc.

BIDEPA este membru activ al Patronatului Societatilor de Securitate din Romania.

QUALITY SUMMIT NEW YORK 2006 - In anul 2006, BIDEPA a primit premiul GOLD AWARD FOR EXCELLENCE AND BUSINESS PRESTIGE, ca recunoastere a intregii activitati desfasurate in domeniul securitatii si in anul 2007 a primit Certificatul INTERNATIONAL PLATINUM STAR FOR QUALITY AWARD.