DEPARTAMENT SUPORT MONITORIZARE AUDIO–VIDEO–GPS

Folosind aplicatia de monitorizare audio – video si GPS a Companiei BIDEPA, clientii companiei isi pot optimiza costurile de exploatare a vehiculelor, realizand importante economii de resurse financiare, de timp si de personal.
Departamentul de monitorizare Audio, Video si GPS este cel mai nou departament din firma. Cu toate acestea, colectivul din care este format are o bogata experienta in instalarea si utilizarea aplicatiilor si a echipamentelor de monitorizare in alte companii de securitate.
Cu sprijinul aplicatiilor instalate pe servere performante, personalul experimentat din dispeceratul de monitorizare poate urmari in timp real atat imagini video si audio, pozitia echipamentelor precum si starea senzorilor conectati la aceste echipamente.
In afara de urmarirea in timp real, cu ajutorul aplicatiei de monitorizare BIDEPA GPS se pot extrage rapoarte privind urmatoarele aspecte:.
Lista echipamentelor monitorizate, localizarea pozitiei, raportul de porniri – opriri, regimul de viteza, itinerariul de deplasare, consumul estimat de combustibil, foaia de parcurs, fisa activitatii zilnice, starea senzorilor etc.
Pentru o analiza mai ampla a activitatii desfasurate, pot fi listate diverse grafice privind imaginea de ansamblu a rapoartelor precum si alte analize punctuale.
Echipamentele folosite pentru monitorizare sunt importate de Compania BIDEPA de la firme de renume din Asia si Israel. Aceste echipamente au fost selectate special pentru caracteristicile tehnice deosebite, capabile sa puna in valoare posibilitatile aplicatiei de monitorizare.
MONITORIZARE AUDIO-VIDEO-GPS