CARIERE


Ne-am construit o buna reputatie in timp, iar serviciile noastre de inalta calitate raspund unei filozofii de afaceri orientata spre clienti. Cheia succesului este o echipa activa si deschisa, fiecare este apreciat si stimulat sa isi aduca propria contributie la maximum potentialului sau.

Daca esti interesat sa lucrezi in acest domeniu, te invitam sa ne transmiti CV-ul tau la adresa:

resurse.umane@bidepa.com
CARIERE

DECLARATIA DE MISIUNE: Misiunea noastra este sa abordam integrat necesitatile de securitate ale clientilor si sa oferim serviciile si produsele noastre de o maniera profesionista, astfel incat sa contribuim la mentinerea unui mediu cat mai sigur pentru afacerea, bunurile si viata partenerilor nostri. Ne asumam acest angajament cu mandrie.


VALORILE COMPANIEI: Cea mai importanta valoare a companiei BIDEPA este resursa umana. In activitatea pe care o desfasuram, comportamentul etic al tuturor lucratorilor nostri este cel mai de pret certificat de recomandare si suntem mandri sa afirmam ca loialitatea, onestitatea si cofidentialitatea sunt valori de la care nu abdicam.


VIZIUNEA: BIDEPA actioneaza astfel incat activitatea sa devina un standard pentru intreaga industrie de securitate, iar recunoasterea ca lider in domeniu sa se materializeze in parteneriate de valoare pe termen lung.