SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE


Presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agentii economici din sectorul public si privat.

Asigura desfasurarea in conditii optime a unor activitati cultural – sportive si socio – profesionale, cu participarea unor personalitati din tara si strainatate.
Asigura cunoasterea din timp, prin activitati specifice a intentiilor unor persoane de a comite infractiuni si dispune de masini pentru realizarea flagrantului.
BIDEPA poate oferi consultanta in materie de organizare a activitatii de paza, protectie si supraveghere.

BIDEPA dispunde de agenti de paza profesionisti, cu inalta calificare in domeniu, cu pregatire fizica adecvata, capabili sa rezolve toate situatiile cu care se confrunta pe timpul executarii serviciului de paza.
Pregatirea si instruirea personalului folosit de BIDEPA, se efectueaza pe baza unui plan tematic avizat de organul de politie competent, iar periodic acesta este supus verificarilor specifice.

Agentii de paza sunt echipati in tinuta specifica, aprobata de Inspectorul General al Politiei, adecvata misiunilor pe care le indeplinesc si sunt dotati cu mijloace moderne de comunicare, autoturisme de teren pentru interventie rapida cu adaptari tehnice speciale, armament, aparate video si foto, spray-uri lacrimogene si dispozitive cu socuri electrice.

PAZA SI PROTECTIE