Societatea BIDEPA detinand 3 SUCURSALE si 33 PUNCTE DE LUCRU in tara, va ofera abordarea serviciului de paza umana unitar, precum si executarea acestuia in dualitate cu celelalte servicii oferite de firma.

Misiunea noastra este sa abordam integrat necesitatile de securitate ale clientilor si sa oferim serviciile si produsele noastre de o maniera profesionista, astfel incat sa contribuim la mentinerea unui mediu cat mai sigur pentru afacerea, bunurile si viata partenerilor nostri. Ne asumam acest angajament cu mandrie.

Cea mai importanta valoare a companiei BIDEPA este resursa umana. In activitatea pe care o desfasuram, comportamentul etic al tuturor lucratorilor nostri este cel mai de pret certificat de recomandare si suntem mandri sa afirmam ca loialitatea, onestitatea si cofidentialitatea sunt valori de la care nu abdicam.

BIDEPA actioneaza astfel incat activitatea sa devina un standard pentru intreaga industrie de securitate, iar recunoasterea ca lider in domeniu sa se materializeze in parteneriate de valoare pe termen lung.
bidepa-paza-protectie